O nama

Kao što se da primetiti iza sajta www.kombi-prevoz.rs stoji firma Vitez trans koja okuplja stručan tim profesionalaca iz oblasti transporta i organizacije prevoza kao i svih ostalih pratećih usluga. U moru prevoznika možemo sa sigurnošću reći da nas izdvaja maksimalna posvećenost poslu, tačna i precizna organizacija i razumevanje potreba klijenata. Naši zaposleni su spremni da saslušaju svako vaše pitanje i potrudiće se da Vam daju odgovor na ista. Na sve usluge dajemo garanciju i što se tog dela tiče možete biti bezbrižni i spokojni jer vaša roba se nalazi u sigurnim rukama.

Svi razgovori sa nama se automatski snimaju a sve u svrhu unapređenja usluga.

Vitez trans i vrste prevoza koje obavljamo

Kombi prevoz kontaktMožemo se pohvaliti sa zaista širokim asortimanom usluga koje obavljamo a startovaćemo od najvećih težina a to je kamionski prevoz.  Za težine do nekih 2500 kilograma koristimo kombi prevoz i vozila koja prevoze terete dužine do maksimum 6 metara i visien 2,1m. Nije nam strano ni da obavljamo selidbe Beograd je zaista veliki grad i potražnja za ovom uslugom je jako velika. Naše usluge obavljamo i u branši kao što su građevinski radovi i uslugu odvoz šuta koja je neminovna i sav šut i otpad neko mora da očisti sa gradilišta. Vršimo i dostavu građevinskog materijala na gradilišta i za tu svrhu se angažuje kamion sa dizalicom koji manevriše teretima do 6000kg. Rasute terete kao što su pesak šljunak i ostalo dovozi kiper prevoz odnosno kamioni koji poseduju kip uređaj.

Vitez trans i kombi prevoz u fokusu

U centru informacija za ovaj sajt je kombi prevoz i raznovrsne usluge koje obavljamo pomoću kombi vozila. Naša vozila se dele na manja i veća i u mogućnosti smo da obavimo prevoz raznih vrsta tereta i robe koliko nam dozvoljava sam teret da ne ugrozimo stanje vozila i da roba ne bude prevežena na dogovorenu adresu. U svojoj bazi uvek imamo veliki broj fizičkih radnika tako da nam nije strano da za vas organizujemo i utovar odnosno istovar iste. Prava korisnost kada je radna snaga u pitanju najbolje se vidi u procesu selidbe poslovnih prostora i nekih većih objekata jer tada do izražaja dolazi organizacija i sposobnost momaka da posao obave u najboljem mogućem redu.

 

error: Content is protected !!