Kombi prevoz

Kombi prevoz BeogradKombi prevoz Beograd je naša primarna delatnost koju obavljamo 00-24h sedam dana u nedelji. Na sve usluge kombi prevoza dajemo garanciju i roba kakva je preuzeta na utovaru mora takva da stigne i na istovar. Posedujemo vozila za kombi prevoz nosivosti do 2500kg i dužina tereta koje tovarimo je do 6 metara. Poštujemo sve dogovore i rokove i to je osobina koju klijenti kod nas najviše cene i iznova nam poklanjaju svoje poverenje.

 

Zbog što boljeg pružanja usluga i verodostojnosti uzajamno prenešenih informacija snimamo sve razgovore i mogu poslužiti kao dokaz u slučaju da niste nešto najbolje čuli ili zapamtili.

 Kombi prevoz Beograd primena i angažovanje

Osnovna prednost ove vrste transporta na recimo kamionski prevoz je ta što kombi prevoz vrši dostavu po svim gradskim uličicana dok kamion nije fizički u mogućnosti tu da prođe. Prevoz robe kada su manje količine u pitanju se najbolje obavlja kada se angažuje kombi prevoz. Sva naša kombi vozila su novije generacije i u prefektnom stanju počev od tehničkih i mehaničkih stvari pa sve do urednog tovarnog prostora koji je uredan, čist i spreman da u svakom momentu preveze teret za koji nas angažujete. Angažovanje naših kombi vozila za nove klijente funkcioniše po principu kontakta bilo to preko maila ili tefona, dogovorimo sve detalje oko prevoza i tačno vreme kada je potrebno obaviti uslugu.

Kao što smo napisali sve usluge obavljamo 00-24h ali je bitno da naglasimo da usluge van radnog vremena, nedeljom i praznicima naplaćujemo skuplje od 30 do 50%.

Parametri koji utiču na kombi prevoz i cene usluge su sledeći:

 • Lokacija na kojoj se vrši utovar i lokacija na kojoj se vrši istovar i da li ima više utovara i istovara
 • Vrsta robe koja se prevozi, njena dimenzija i težina
 • Način utovara i istovara robe i samo trajanje istih
 • Vreme kada se obavlja kombi prevoz Beograd i da li je neki praznik ili nedelja

Kombi prevoz BeogradKada dođete u situaciju da Vam je potreban kombi prevoz najbolja opcija za vas je da se čujemo što pre i rezervišete termin minimum dan ranije. Na dogovoreni termin vozilo će se naći na dogovorenoj adresi i utovar za kombi prevoz može da startuje. Po obavljanju usluge plaćate vozaču dogovoreni iznos a u situacijama kada je plaćanje preko računa, kombi prevoz plaćate unapred.

 

Kombi prevoz i zbog čega angažovati Vitez trans

Nismo od onih koji pišu i pričaju sve najbolje o sebi i kako su najjeftiniji, najbolji i sve ostalo naj, ali ćemo nabrojati one stvari iza kojih stojimo i imamo dokaze a na vama je da procenite koja je prava opcija za vas i ko će obaviti kombi prevoz Beograd.

 • Vitez trans je mlad i stručan tim veoma iskusnih profesionalaca koji svakom poslu pristupaju isto i 100% posvećeno
 • Kada u startu dogovorimo sve detalje i vremenske okvire, striktno se pridržavamo toga i vodimo se tim smernicama
 • Za sve usluge dajemo garanciju i ako nešto slučajno ne bude ispoštovano sa naše strane snosimo odgovornost
 • Kombi prevoz obavljamo 00-24h a za informacije i rezervacije smo na raspolaganju od 08h do 18h
 • Naš vozni park zadovoljava sve standarde i kod nas su zaposleni isključivo profesionalni vozači sa velikim iskustvom u toj branši
 • Za nas nema nepoznate adrese, sva vozila su opremljena sa navigacionim uređajima i svaka adresa je dostupna i lako dostupna
 • Za stalne klijente odobravamo razne vrste popusta i olakšica kao što su prioritetna usluga i slično

Želimo da naglasimo da smo mi legalna firma koja sve usluge obavlja savesno i po povoljnim cenama. U skladu sa ovim kombi prevoz Beograd obavljamo sa vozilima koja na obe bočne strane imaju istaknuto to i uopšteno logo naše firme. Za sve poslove u drumskom prevozu robe možete nas kontaktirati za kombi prevoz i ostale vrste prevoza i mi ćemo dati sve od sebe da nađemo nekog od kolega koji će obaviti posao koji je stavljen pred nas.

Prevoz kombijem i Beogradske gužve

Sam po sebi kombi prevoz kroz gradske ulice i uličice prolazi gotovo kao i putnički auto srednjih dimenzija najviše zbog svojih ne preširokih gabarita. Posebno su zanimljive selidbe Beograd i uopšteno ceo tok organizacije selidbe gde svaki segment mora biti besprekorno organizovan kako bi selidba bila maksimalno profesionalno odrađena. Kombi prevoz kada su selidbe i Beograd u pitanju je idealno prevozno sredstvo iz prostog razloga što posedujemo kombi vozila maksimalnih dimenzija i gabarita u koji staje veliki broj stvari.

Naša vozila se mogu kretati nesmetano kroz sve gradske ulice i odgovoriti svim potrebama i zahtevima klijenata. Kombi prevoz Beograd i sve usluge u našem asortimanu pre svega u startu napravimo pravi izbor vozila koje je potrebno angažovati shodno vašem zahtevu kako bi posao maksimalno korektno i profesionalno bio odrađen. Za sve usluge gde je potrebno da vozilo ide van Beograda prazno na utovar potrebno je da uplatite 50%  dogovorene cene pre polaska vozila kako za sve tako i za kombi prevoz Beograd. Za sve poslove prevoza kombijem gde u svom angažmanu obavljate utovar i istovar uračunato je 30 minuta za utovar i još toliko na istovar. Svaki sledeći započet sat preko toga za kombi prevoz se tarifira sa 1000 dinara. 

Da li angažovali nas ili nekog drugog prevoznika naš prijateljski savet je da dobro obratite pražnju ko treba da preveze vašu robu i stvari i kojoj firmi prepuštate tu odgovornost. Kombi prevoz je ozbiljna grana prevoza i sva roba kao i u drugim prevoznim sredstvima treba da stigne baš onakva kakva je i preuzeta. Dosta ljudi pri izboru gleda cenu kao presudan faktor i na kraju shvate da su u stvari mnogo skuplje prošli kada vide da moraju da obave dve ture a sa nama su mogli sve u jednoj da prevezu jer naša kombi vozila su velikih gabarita i mogućnosti.

Kombi prevoz Beograd treba da bude usluga sa kojom ćete biti zadovoljni i da sve sa naše strane kao pružaoca usluge bude odlično obavljeno jer samo to je pravi recept da nas kasnije preporučite svojim prijateljima, dobar glas daleko se čuje.

error: Content is protected !!