Kamionski prevoz

Kamionski prevozKamionski prevoz Beograd prvenstveno kada je u pitanju je delatnost čije vršenje obavljamo po tačno unapred utvrđenim smernicama i rokovima u dogovoru sa klijentom. Ovu uslugu obavljamo 00-24h sedam dana u nedelji i dajemo garanciju da će roba stići u istom stanju na istovar kao što je bila na utovaru. Kamionski prevoz vršimo vozilima raznih dimenzija, gabarita i nosivosti a sve u cilju što bolje konkurentnosti na tržištu. Iako smo relativno mlada firma kamionski prevoz Beograd a i šire obavljamo jako odgovorno, profesionalno i u roku i za bilo kakva istupanja van ovih standarda spremni smo da snosimo odgovornost. Većinu posla obavljamo u Srbiji a najviše u Beogradu iako nam nije strano da kamionski prevoz obavljamo i na teritoriji okolnih zemalja.

 

Kamionski prevoz i vrste vozila za obavljanje istog

Tržište na polju usluga prevoza bio to kombi prevoz ili kamionski prevoz zahteva pokrivanje delovanja u svim sferama transporta i jedino tako možemo većini klijenata ponuditi širok spektar usluga koje obavljamo a koje zadovoljavaju njihove zahteve. Hteli bi da napomenemo da je usluga kamion sa rampom možda i najkompletnija usluga jer pored prevoza možemo da obavimo većinu utovara i istovara robe koja se transportuje. Za posebne terete koristimo kamion sa dizalicom koji se koristi za gabaritnije i teže terete koje kamionska rampa ne može da utovari/istovari.Za prevoz rasutih tereta kao što su pesak, zemlja, i ostala zrnasta roba koristimo kiper prevoz i kamione kojima je glavna prednost velika nosivost a male dimenzije i velika fleksibilnost u gradskim gužvama i užim uličicama. 

Kamionski prevoz Beograd i vozila koji obavljamo ovu uslugu su novije generacije, tehnički ispravna i opremljena svim potrebnim opremama za efikasno obavljanje ove usluge uz maksimalno zadovoljstvo mušterija koje nas angažuju. Svi kamioni sandučari su opremnjeni sa paletarom koji je osnovno sredstvo pored rampe za utovar i istovar robe i to omogućava veliku uštedu kada se obavlja kamionski prevoz. Paletari su nosivosti do 2000kg a rampe do 1500kg što je dovoljno da odgovori skoro svim zahtevima. Za terete većih težina koristi se kao što smo napisali kamion sa kranom. Ova usluga je veoma specifična počev od kačenja pa sve do utovara i istovara robe većih tećina jer predstavlja jako odgovoran i precizan proces gde i najmanja greška može biti pogubna. Kamionski prevoz Beograd i utovar sa kranom obavljamo po striktno određenim pravilima a poseban akcenat se stavlja na bezbednost i proces utovara i istovara robe. To je i objašnjenje zašto kamionski prevoz gde se koristi kamion sa dizalicom diktira cene koje su poprilično veće nego samo kamionski prevoz.

Kamionski prevoz Beograd i proces angažovanja

Kamionski prevoz BeogradTrudimo se da negujemo ekspresan odziv i vrhunsku uslugu a sve kreće vašim kontaktom bilo preko telefona ili mail-a. Kada nas pozovete potrebno je detaljno da nam opišete šta Vam je potrebno da se obavi kako bi uspeli kamionski prevoz da obavimo u odličnoj režiji. Pre svega potrebno je da znamo broj utovara/ istovara, lokacije istih, robu koja se prevozi i težinu robe. Ove informacije su potrebne kada se kamionski prevoz obavlja samo u tom smislu bez našeg utovara i istovara. Ako obavljamo utovar i istovar potrebno je da znamo mnogo više informacija o robi prvenstveno misleći na dimenzije paleta i težinu kako bi ocenili da li kamion sa rampom da angažujemo ili kamion sa dizalicom. Posle dobijanja traženih informacija možemo da damo ponudu za traženu uslugu i u slučaju kada ona odgovara dogovaramo se oko tačnog termina kada se usluga obavlja. Kamionski prevoz obavljamo u dogovoreno vreme po tačno utvrđenim parametrima koje dogovorimo i za šta imamo dokaze da su tako dogovoreni jer sve razgovore snimamo i ne postoji način da dođe do bilo kakve zabune. U slučaju bilo kakve promene menja se i cena usluge a samo plaćanje možete obaviti u kešu ili preko računa. Po obavljenom poslu najbitnija stvar kada je kamionski prevoz u pitanju a i ostali jeste zadovoljstvo klijenta i ispoštovan dogovor za sve što je pogođeno i saznanje da ćemo biti preporučeni dalje za sve usluge koje obavljamo. 

Prednosti i mane kada je kamionski prevoz u pitanju 

Kamion sa rampomOsnovna prednost kada je kamionski prevoz u pitanju je nosivost kamiona i njihova sposobnost da u jako kratkom roku izvše sve prevoze koji se stave pred njih. Kao što smo već napisali mogućnost samostalnog utovara i istovara je jako bitna kao i donekle okretnost u uskim uličicama i gradskim gužvama. Mane nekad znaju da budu gabariti i problematične ulice u divljim naseljima gde mali auto jedva prolazi a neko očekuje da tuda prođe kamion. Kamionski prevoz Beograd je usluga koja je od krucijalnog značaja za kompletno funkcionisanje kompletnih sistema, jer da na 5 dana stane kamionski prevoz nastao bi opšti kolaps i ništa ne bi moglo da funkcioniše. Danas ljudi retko cene ovu profesiju i vrstu usluge iz prostog razloga što je dosta puta predmet ismevanja sa raznim ljudima koji nemaju u suštini nikakvih dodirnih tačaka.

Naš savet pre angažmanja bilo koga za kamionski prevoz da detaljno proverite što više informacija o datoj firmi bili to mi ili neko drugi. Pouzdan partner je ključni faktor da vaša roba stigne tačno gde je trebala u dogovoreno vreme i u tačnom broju. Naši vozači kamiona svoj deo posla obavljaju maksimalno profesionalno i kamionski prevoz Beograd je oblast za koju su se školovali i gde poseduju sve potrebne dozvole i sertifikate. 

Stupite u kontakt sa nama bilo preko telefona ili maila i bez obaveze za našim angažmanom uverite se u našu profesionalnost.

error: Content is protected !!